This object description has been automatically translated from swedish with Google Translate. Information presented might be inaccurate. To view the original page, please click here.

Harald Hjärnesgata 13A, Göteborg

Antal rum 1.5 (varav 1.0 sovrum)

Utgångspris 1 895 000 kr

Våningsplan 3 av 3

Boarea 36.20 m²

Månadsavgift 2 871 kr

Bostadstyp Bostadsrätt Lägenhet

Vill du veta vad slutpriset blir?

Tack för din anmälan! Vi kommer skicka dig slutpris på bostaden så snart den är såld.

* Uppgifter om objektet lämnas ut efter säljarens och köparens godkännande. Du kommer även få förhandsinformation om fler objekt i området innan de kommer ut till annonsering. Din e-postadress kommer inte att lämnas ut av Marton i marknadsföringssyfte.

Utgångspris

1 895 000 kr

Månadsavgift 2 871 kr/mån
 • Inklusive avlopp, internet, kabel-tv, uppvärmning, vatten
Driftkostnader 2 640 kr/år
 • Försäkring1 200 kr
  - Försäkringspremien kan komma att variera och beror på personliga avtal.
 • Elektricitet1 440 kr
  - Kostnaden för elektricitet kan komma att variera och beror på personlig förbrukning och avtal

Charmig vindsvåning i Kvillebäcken

Högst upp i huset erbjuds ni här en charmig vindsvåning i centrala Kvillebäcken. Det höga och fria läget skänker ett behagligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Mycket tilltalande planlösning med möjlig utbyggnation av råvind. Perfekt möjlighet för den som önskar bygga sin egna walk-in closet. Golvytan är tack vare biarean i sovrummet på ca 6 kvadratmeter större än den faktiska arean. Det kvadratsmarta köket renoverades smakfullt i november och är utrustat med modern maskinell utrustning. Generösa umgängesytor finner ni i vardagsrummet som bjuder på gott om plats för en större soffgrupp. Sovrummet separeras av en vägg som gör att man får en avskild och mer privat sovplats. I sovrummet finns även en skrivbordshörna. Vackert laminatgolv är genomgående i hela bostaden. Badrummet är helkaklat i klassiska och neutrala toner utrustad med tvättmaskin. Ett perfekt boende för såväl förstagångsköparen eller studenten. Stabil och omtyckt förening.

På Harald Hjärnesgata bor ni centralt med närhet direkt närhet till Backaplan och Kvilletorget. Här hittar ni ett stort utbud av matbutiker, shopping och restauranger. Tilltalande grönområden är endast ett kort promenadavstånd avstånd bort. Goda kommunikationsmöjligheter finns alldeles i närheten och tar er in till Centralstationen och Brunnsparken på bara några minuter. Här bor ni i en levande och växande stadsdel.

Fakta

Om förening

Föreningen består av 142 lägenheter, 16 lokaler, 15 garage och 4 mc platser samt 63 parkeringsplatser. Föreningen är fördelade med 44 st 1 r o k och 98 st 2 r o k.

Föreningens ekonomi är god. Årsavgifterna är planerade till att höjas med 2,5 % för 2019.

Avgifter för parkeringsplats ligger på 200 kr och 500 kr för garage. För nuvarande finns ingen kö till dessa parkeringsplatser.

Föreningen har en gästlägenhet som man kan boka via deras hemsida.

Beslut har tagits att inte köpa loss den arrenderade marken.

Utförda renoveringar:

- Renovering av fönster på Harald Hjärnesgata 13
- Målning och städning av soprum
- Utökat källsorteringen
- OVK genomförd

För mer information om föreningen var vänlig att besöka http://hsbkvillebacken.se/foreningen/

Detaljer

Basfakta

 • Typ
  Lägenhet
 • Län
  Västra Götaland
 • Kommun
  Göteborg
 • Område
  Kvillebäcken
 • Gatuadress
  Harald Hjärnesgata 13A
 • Tillträde tidigast
  enligt överenskommelse

Energideklaration

 • Saknas

Objektsdetaljer

 • Lägenhetsnummer
  70
 • Upplåten mark
  0.00 m²
 • Boarea
  36.20 m²
 • Skick
  Gott
 • Antal rum
  1.5 (varav 1.0 sovrum)
 • Våning
  3 av 3
 • Bekvämligheter
  Internet, Kabel-TV
 • Gemensamma utrymmen
  Cykelrum, Tvättstuga, Vindsförråd
 • Parkering
  Bilplats, Boendeparkering

Bostadsrättsförening

HSB Kvillebäcken

 • Organisationsnummer
  716409-5809
 • Andelstal i föreningen
  0.57848
 • Andel av årsavgift
  0.57848%
 • Reparationsfond
  Saknas
 • Bostadsrätten är pantnoterad
  Ja

Frågor och Svar

Pågår det diskussioner eller finns det beslut i bostadsrättsföreningen om höjning av avgift, kapitaltillskott eller annat som kan leda till en avgiftshöjning inom kommande år?

Nej

 

Har du uppmärksammat eller aningar om fel i lägenhetens värme- och/eller ljudisolering i yttervägg, lägenhetsskiljande vägg, tak eller golv?

Nej

 

Finns det anmärkningar från någon myndighet (t.ex. byggnadsnämnd, miljöförvaltning, sotare etc.), eller misstänker du själv att det kan finnas brister i bostadens ventilation, vatten/avlopp-, el- eller gasledningar, eldstäder, rökgångar etc?

Nej

 

Är det gjort reparationer/tillbyggnader på bostaden? Av dig eller av fackman?

Nej

 

Har du uppmärksammat brister eller fel i bostadens elektriska utrustning (spis, fläkt, kyl/frys eller likartad apparatur)?

Nej

 

Är det någon av den elektriska utrustningen som inte ingår i försäljningen av bostaden?

Nej

 

Finns det övriga fel eller brister i bostaden som du iakttagit, som köparen bör informeras om?

Nej

 

Hur många nycklar finns det till bostaden?

4

 

Har någon nyckel gått förlorad?

Nej

 

 

Karta

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp och tillhörande möblemang. Perfekt för den som gillar att hålla i sociala tillställningar. Fönstren skänker ett härligt ljusinsläpp som vetter i ett högt och fritt läge.Kök

Köket som smakfullt renoverades under 2018 har man utrustat med modern maskinell utrustning bestående av K/F, induktionshäll och varmluftsugn. Vacker bänkskiva i grå ton kombineras med ett fint stänkskydd. Här finns det plats för ett matbord med 2 - 4 sittande gäster. Stora fönsterpartier bidrar till ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum

I sovrummet kan ni lägga er för en god natts sömn. Sovrummet som är byggt av råvind har plats för en dubbelsäng. Sovrummet är utrustat. Sneda vinklar ger rummet en härlig karaktär.Hall

Högst upp i huset stiger ni in här i hallen. I den välkomnande hallen har ni möjlighet att hänga av er ytterkläder i form av en platsbyggd garderob. Väggarna i bostaden är genomgående ljusa i vit ton. Golvet pryds av ett vackert laminatgolv som också det är genomgående i hela bostaden.

Badrum

Badrummet är helkaklat och utrustat med WC, dusch, kommod samt spegelskåp. Väggarna är kaklade med vitt klinker och golvet pryds av ett mörkgrått klinker. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.Exteriör

På Harald Hjärnesgata bor ni centralt med närhet direkt närhet till Backaplan och Kvilletorget. Här hittar ni ett stort utbud av matbutiker, shopping och restauranger. Tilltalande grönområden är endast ett kort promenadavstånd avstånd bort. Goda kommunikationsmöjligheter finns alldeles i närheten och tar er in till Centralstationen och Brunnsparken på bara några minuter. Här bor ni i en levande och växande stadsdel.

Planskiss

Planskiss. Den utsatta råvinden kan man bygga ut bostaden med.

Visningar

Det finns för närvarande inga visningar inlagda för detta objekt. Om du är intresserad av att gå på visning, var god kontakta objektets mäklare genom att fylla i kontaktformuläret.

Bud

Om du behöver hjälp med att lägga ett bud, var god kontakta kundtjänst på 0776 - 70 05 15.

Budgivning öppen

1 895 000 kr

Logga in

Bli användare

För att lägga ett bud på det här objektet måste du registrera ett användarkonto.


Registrera ny användare

Kontakt

Hur funkar det?

Martons förmedlingstjänst möjliggör för ägaren att vara delaktig i sin egen försäljning genom att hålla i sina egna visningar samt besvara frågor om bostaden, då det är säljaren som kan sin bostad bäst!

Kontaktuppgifter

Lämna mobilnummer eller mailadress så får du säljarens kontaktuppgifter skickade till dig direkt.